tag:blogger.com,1999:blog-1997583379858437109.post1103340852670104321..comments2024-03-23T11:38:04.989+00:00Comments on Trufla: Niemiecki chleb żytnio-pszenny. Weekendowa Piekarnia # 27Patrycjahttp://www.blogger.com/profile/11578312116736981643noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1997583379858437109.post-13709263013001826882022-01-21T16:47:35.068+00:002022-01-21T16:47:35.068+00:00Chleb wkładam ZAWSZE do nagrzanego piekarnika.Chleb wkładam ZAWSZE do nagrzanego piekarnika.Truflahttps://www.blogger.com/profile/06916122177982546272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997583379858437109.post-6685829181872471732021-10-17T07:42:54.190+01:002021-10-17T07:42:54.190+01:00Czy ciasto z formą włożylaś też do nienagrzanego p...Czy ciasto z formą włożylaś też do nienagrzanego pieca , czy odczekałaś aż piec się nagrzeje?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997583379858437109.post-90219891151624142212021-10-17T07:38:31.958+01:002021-10-17T07:38:31.958+01:00Czy formę z ciastem też włożyłaś do jeszcze nieroz...Czy formę z ciastem też włożyłaś do jeszcze nierozgrzane pieca? Czy odczekałaś aż piec się nagrzeje do wymaganej temperatury.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11570796419884161123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997583379858437109.post-22484943490029179572009-04-21T20:55:00.000+01:002009-04-21T20:55:00.000+01:00Bardzo apetyczny chleb!
Pozdrawiam :)Bardzo apetyczny chleb!<br />Pozdrawiam :)An-nahttps://www.blogger.com/profile/13790677585094707837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997583379858437109.post-53721074935573971972009-04-21T17:29:00.000+01:002009-04-21T17:29:00.000+01:00Pieeekny! Prawda ze pyszny?
Ja uzylam wlasnie zyt...Pieeekny! Prawda ze pyszny? <br />Ja uzylam wlasnie zytniej pelnoziarnistej, bo bialej zytniej niemam, ale dalam jej troche mniej 'bojac' sie strukture ciasta.<br />Bardzo nam smakowal :)Beahttps://www.blogger.com/profile/10882569034390518741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997583379858437109.post-83163295954336646902009-04-21T16:23:00.000+01:002009-04-21T16:23:00.000+01:00Patrycja piękny i chleb i piękne zdjęciaPatrycja piękny i chleb i piękne zdjęciamargothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997583379858437109.post-23967679227042568742009-04-21T14:39:00.000+01:002009-04-21T14:39:00.000+01:00Aga-aa,
Jakoś ostatnio źle znoszę mocno aromatycz...Aga-aa,<br /><br />Jakoś ostatnio źle znoszę mocno aromatyczne, korzenne, przyprawy i nie mogłam się przekonać, ale po upieczeniu jednak stwierdzam, że ten chleb tych przypraw potrzebuje.<br />Wiem, że można z żytniej pełnoziarnistej, chciałam jednak spróbować oryginału...:)Patrycjahttps://www.blogger.com/profile/11578312116736981643noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997583379858437109.post-70683991835770913632009-04-21T14:14:00.000+01:002009-04-21T14:14:00.000+01:00śliczny Ci wyszedł :)
a czemu zrezygnowałaś z kumi...śliczny Ci wyszedł :)<br />a czemu zrezygnowałaś z kuminu i anyżu? nie lubisz?<br /><br />aha Margot mi pisała, że można go zrobić z żytniej pełnoziarnistej, tak jak lubisz :)Agata Chmielewska (Kurczak)https://www.blogger.com/profile/15358029938542898926noreply@blogger.com