łosoś, to chyba mało oryginalne, to moja ulubiona ryba, a ja właśnie marynuję kawał surowego, czyli robię gravlax; na Twoim zdjęciu, na kanapce wygląda mocarstwowo:)
Copyright 2008-2015 Teksty i zdjęcia znajdujące się na tym blogu są mojego autorstwa i podlegają ochronie prawnej. Przepisy, jeśli nie oznaczone inaczej, są moimi autorskimi przepisami. Nie zezwalam na ich kopiowanie i powielanie bez mojej zgody. Zanim skopiujesz, zapytaj. Dziękuję!
7 komentarzy:
cudna kompozycja na śniadanie.powiało świeżością:)
m.
łosoś, to chyba mało oryginalne, to moja ulubiona ryba, a ja właśnie marynuję kawał surowego, czyli robię gravlax; na Twoim zdjęciu, na kanapce wygląda mocarstwowo:)
Pyyycha!
wędzony łosoś, koperek... klasyka. lubię prostotę, która dominuje u Ciebie :)
wszystkie moje ulubione smaki!
CHcę, chcę bardzo :) :)
lubię takie proste i dobre smaki :)
uwielbiam wędzonego łososia w każdej postaci! najlepiej z dodatkiem kopru włoskiego;)
Prześlij komentarz